Mera gnäll

Förresten gnälls det även över en massa annat också. Som vårt nya centrum - efterlängtat eftersom det gamla är för litet i förhållande till mängden boende. Här huserar 40 000 permanentboende. Under sommarsäsongen stiger den siffran till 100 000 då alla sommarhus intas. Gissa var de extra personerna handlar någonstans? Mitt gamla gymnasium ska rivas och flytta till en annan byggnad. Gnäll! Där gymnasiet stod ska alla sportanläggningar samlas, det vill säga det kommer att bli nytt och fräscht. Gnäll! Invid nya centrum ska det bli en stadspark, där det tidigare bara varit en trist, oanvänd grusplan. Gnäll! Längs med ena viken runt vår halvö ska det byggas en kanalstad i Hammarby Sjöstad-stil. Gnäll! Vid avfarten från motorvägen planeras för ett stort handelsområde, där det ryktas att Ikea ska förlägga ett nytt varuhus.

Gnäll, gnäll, gnäll....

Sådant här fattar jag inte att man klagar på när det finns sådant som är viktigare att sätta under luppen, som t ex skolor och vård.