Jag är på gång

Träning är verkligen en grej som har kommit i kläm de senaste åren. Visst, jag har gått många och långa barnvagnspromenader och jagat efter bebisar/barn, men den där riktiga träningen har jag inte fått till. Nu ska det bli ändring på det. Förutom mina sommaryogaplaner så går det även att köra pass med Friskis på samma äng nere vid havsbadet. I går tog jag mig faktiskt ner dit, körde ett pass, kände att kondisen faktiskt inte är så dålig (några muskler som smådarrade lite dock) och njöt av att se ut över fjärden där segelbåtarna gled förbi i kvällssolen. Helt perfekt att komma i gång nu - när man kan träna utomhus och njuta av det vackra vädret. Inte trängas i en gymlokal i höst när det är mörkt ute och försöka motivera sig.

I dag känns det faktiskt riktigt bra. Ingen extrem muskelvärk och jag är pigg och utvilad. Nu blir det friskis och yoga resten av sommaren så får vi se vad jag fortsätter med i höst?