Foto: Anna Maria Zunino Noellert

Foto: Anna Maria Zunino Noellert

I Family Living nr 4/16 berättar Cecilia Blankens om livet i Hollywood och hur det är att vara granne med Aerosmiths Steven Tyler. Om huset de bor i som är rena drömmen för trebarnsfamiljen Blankens.

Det här är ett utkast!

– Vissa hus här uppe hänger verkligen på klippkanten, och ibland undrar jag vad som skulle hända om det blir jordbävning. Men vackert är det, säger Cecilia.

Cecilia, 37 och Per, 44 tog med sig hela familjen och flyttade till LA med barnen Bonnie, 7, Rio, 5 och Remy, 1,5 år.

Ett erbjudande som var för bra för att tacka nej till gjorde att familjen Blankens landade på en av branterna i Laurel canyon, Los Angeles. Per skulle börja arbeta som producent för amerikanska "Idol", en jättechans för bra för att missa!

Cecilia om den stora skillnaden i vardagen mellan svenska och amerikanska familjer.

I Sverige har vi oavsett hur olika vi ändå är en ganska homogen bakgrund. Här är det precis tvärtom. I början av vår tid här, när jag berättade att vi i Sverige aldrig haft någon hemhjälp och ville skryta med det svenska sättet att vara, var det som att de andra mammorna klappade lite på mig och tyckte synd om mig. För mig är det något självklart att ta hand om sig själv och sitt, här är det snarare något snålt och konstigt att förvägra andra människor den rätten till inkomst, förklarar Cecilia.

Läs hela intervjun i Family Living nr 4, ute nu!

Omslagsintervju av Anna Ekdahl.

MISSA INTE!

 

Foto: Anna Maria Zunino Noellert

Foto: Anna Maria Zunino Noellert