Ateljérenovering

I ungefär en månad har jag haft min ateljé nu, vilken lycka det var att få flytta min överbelamrade arbetsyta med pysselmaterial högt och lågt till denna 17 kvm stora, alldeles egna, ateljé. Fler än tre fullpackade bilar blev det och jag undrar verkligen hur allt har fått plats hemma. Här har jag arbetsbord ( fyndat på loppis för 380:-) och en hel vägg med avlastningsbord och symaskinsplats ( IKEA:s billiga bordsskivor med ben). Hyllan med plats för papper, pärmar och andra saker hittade jag på Emmaus vid Backaplan på Hisingen ( ett stenkast från ateljén).

Väggarna är spacklade, slipade och målade vitt och en mintgrön/blå nyans "aqua marin" från Rusta, de har massor av fina pasteller att välja på. Plastmattan som var sliten och smutsig lagade jag med lite spackel här och där och rollade två gånger med en grå golvfärg från Rusta, vilken skillnad det blev! Elementet spraymålade jag och allt städades och dammades grundligt.

Det är så skönt att ha fått sorterat och organiserat allt och jag har verkligen försökt att satsa på öppen förvaring, hamnar det grejer i stängda lådor glömmer jag bort att jag har dem!

En liten soffa "KNOPPARP" från IKEA är min senaste investering, en skön plats för mina besökare eller när man behöver ta en instagrampaus!

ateljérenovering_kreativakarin