Examensutställning på Handelsakademin

I början på Juni tog jag examen från Handelsakademin i Göteborg. I 2 år har jag läst på yrkeshögskola till butikskommunikatör/ Visual Merchandiser och som sista kurs gjorde min klass ett examensarbete under totalt 4 veckor. Då ingick planering, planeringsrapport, förändringsarbete i butik ( jag gjorde två inspirationsrum på IKEA) slutrapport och en examensutställning i skolans showroom. Här är en bild från min monter på utställningen där jag tog tillfället i akt att visa lite av mina egna mönsterbilder och en del från IKEAs papershopsortiment ihop med lite renoverade loppisfynd. Mycket härliga färgglada pasteller och även om det ser fullspäckat ut så är det bara hälften av allt jag hade förberett, antingen hade jag för många idèer eller för liten monter;-)

examensmonter_kreativakarin