Körsbärsträd och bilar

Jag fick ett mail från en av mina kursdeltagare för ett tag sedan som gjorde mig så glad. Det sammanfattar precis det jag tycker att färgsättning handlar om; att se helhet och sammanhang.

Hej Joanna!

Tack för en så fantastiskt lärorik och inspirerande exteriör färgsättningskurs i Göteborg i mars. Jag lärde mig massor och du var mycket kunnig och pedagogisk! TACK!

Denna bild tog jag för några veckor sedan. Då tänkte jag på dig. Jag har under fler år beundrat just dessa körsbärsträd. De växer på Sten Sturegatan precis bakom Scandic Opalen. Men just i år såg jag dem med lite andra ögon tack vare dig. Så fantastiskt vacker färgsättning. Fasad, dörrar och till och med de boendes bilar...

Förmodligen har anledningen till att jag gillat träden så mycket varit att de smälter samman så fint med fasaden på husen. Som i paradiset!

Må så gott
Sophia