Konst och kyrkogårdar i Paris

Min dotter Kristin verkar inte alls uppskatta att vi ska besöka kyrkogårdar "på denna resa också". Själv tycker jag att kombinationen konst och kyrkogårdar i Paris är perfekt! Liv och död, färg och svärta, aktivitet och stillhet. Ok, vi kommer att åka upp i Eiffeltornet, köpa en baguette på ett patisserie och gå på blomstermarknader också så ingen behöver oroa sig för att hon kommer vara fast med mig på konstmuséer och på kyrkogårdar i fyra dagar. ;-)

Jag ska samla inspiration till kommande färgkollektioner och tänker att vårt svenska kulturarv ses bäst på avstånd. Därför passar det så bra att se Carl Larsson-utställningen tillsammans med fransmän och i fransk miljö. Perspektiv är något jag ständigt söker.

Au revoir, i morrn bär det av till vår i Paris med Kristin!

Bilden är från Père Lachaise kyrkogården. Så vackert!

Bilden är från Père Lachaise kyrkogården. Så vackert!