Vardagsglamour á la Jenniestyle

Rosa vardagsglamour en onsdag i mars är faktiskt det enda som behövs för att veckan ska kännas fulländad. Jag och tolv färgstarka och coola tjejer var inbjudna till Jennie på plåtningskväll med tillhörande ansiktbehandlingar, bubbel och middag. Vilken kväll att minnas det blev!

Hennes fantastiska silversmycken är något helt eget, jag har inte sett något lika galet annorlunda vilket är helt i linje med Jennie själv. Kvällen bjöd på rosa bubbel, ansiktsmasker, massage, tjejsnack och så mycket skratt att skrattmusklerna till slut började värka. Oj vad kul vi hade, vilken energi! Och vad många briljanta affärssamarbete som kom upp. Här ligger grunden till min vision om att skapa Kulörs färgambassadörer. Jag vet inte riktigt hur det ska se ut eller funka men att vi blir glada av mer färg i livet, det är ett som är säkert!

Spana in Jenniestyles produkter här. Och behöver du färgstarka och Jennieala illustrationer, loggor eller bokomslag så kolla hennes portfolio här.

Rosa är verkligen Jennies färg så min gå bort-present blev rosa produkter från mataffären vilket var en väldigt roligt färgövning i sig. Inslaget i genomskinligt cellofan gav jag bort så skilda saker som marsipan, servetter, te, fjädrar och så en spännande sockerprodukt från Renée Voltaire.

Rosa är verkligen Jennies färg så min gå bort-present blev rosa produkter från mataffären vilket var en väldigt roligt färgövning i sig. Inslaget i genomskinligt cellofan gav jag bort så skilda saker som marsipan, servetter, te, fjädrar och så en spännande sockerprodukt från Renée Voltaire.

Färgstarka brudar. Denna kväll var allt svart och grått bannlyst!

Färgstarka brudar. Denna kväll var allt svart och grått bannlyst!

Jag och Jennie testar Jenniestyle smycke och tröja!

Jag och Jennie testar Jenniestyle smycke och tröja!